VVD wil snellere start ondertunneling N14 in Leidschendam-Voorburg

The Mall of The Netherlands is in 2020 klaar en aanpassingen aan de N14 starten pas in 2023. We kunnen niet tot 2023 wachten met het aanpakken van de N14. Dat moet veel eerder. Daarvoor pleit VVD-kandidaat voor de Provinciale Staten Erwin Hoogland uit Leidschenveen. De provinciale VVD in Zuid-Holland en de lokale VVD in Leidschendam-Voorburg slaan de handen ineen om dit voor elkaar te krijgen.

Erwin Hoogland staat bij de Provinciale Statenverkiezingen op plek 3 van de lijst bij de liberalen, direct na de twee zittende VVD-gedeputeerden Floor Vermeulen en Jeannette Baljeu.

Naast een betere bereikbaarheid voor Leidschendam-Voorburg wil Erwin zich inzetten voor een weloverwogen energietransitie, verbetering van doorstroom bij de op- en afritten van de snelwegen, meer aanlegplaatsen langs de Vliet, doordachte woningbouw, en met beleid van het gas af. Hij heeft daarbij niet alleen oog voor de economische en veiligheidsaspecten, maar ook voor de gevolgen voor de burgers en het milieu. Zij mogen niet het kind van de rekening worden. De komende periode is hij volop aanwezig in Leidschendam-Voorburg om in gesprek te gaan over wat de VVD in de provincie voor deze gemeente kan betekenen.

Erwin Hoogland: “Ik spreek veel met hardwerkende mannen en vrouwen uit de bouw, het onderwijs of de middenstand over hun omgeving, het klimaat of de veiligheid op straat. Schouder aan schouder wil ik met hen bouwen aan een leefbare en toekomstbestendige provincie. Ik wil de grenzen opzoeken van het mogelijke en volop ruimte geven aan nieuwe ontwikkelingen. Ik kan dit niet alleen. Ik wil graag gebruik maken positieve, creatieve en vernieuwende ideeën die er volop zijn onder de mensen. Daar heb ik oog en oor voor, dat vind ik belangrijk.”

VVD fractievoorzitter Louise Kortman is verheugd met de kandidatuur van Erwin Hoogland en zijn grote aandacht voor Leidschendam-Voorburg. “Ik heb Erwin leren kennen als een man die met zijn kennis en ervaring veel voor de VVD, de provincie en natuurlijk de gemeente kan betekenen. Erwin is betrokken, neemt graag verantwoordelijkheid, en is een doener vol energie. Samen met Erwin gaan we een interessante periode in, waarbij een overwinning voor de VVD tijdens de Provinciale Verkiezingen ook eindelijk echt voelbare verschillen kan maken voor onze gemeente. Daar heeft iedere inwoner van Leidschendam-Voorburg baat bij.”

Erwin Hoogland is een officier met een uitstekende 35 jarige staat van dienst. Hij is meermaals uitgezonden en gaf jaren leiding aan het Defensie Crisis Actieteam, onder andere tijdens de MH-17-ramp. Momenteel vervult hij de functie van Strategisch Militair Adviseur bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Naast verschillende VVD-bestuursfuncties was hij eerder VVD-vicefractievoorzitter in de Provinciale Staten van Overijssel. Hij werd toen regionaal bekend om zijn heldere en liberale visie in grote dossiers zoals vliegveld Twente en de Jeugdzorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *