Voorburger Martijn Grevink #8 VVD bij Europese verkiezingen op 23 mei

Even voorstellen….

Ruimte om te ondernemen zorgt voor banen en dat we kunnen investeren in zorg, bereikbaarheid en veiligheid. En Nederland veiliger en welvarender overlaten aan de volgende generatie is nu net mijn motivatie om op te gaan voor de verkiezingen van het Europees Parlement op 23 mei!

Ik ben 45, woon in Voorburg, heb 2 kinderen van 6 en 8. Ik heb 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en werk nu bij de Europese Commissie in Brussel. Europese regels maken – of voorkomen is zeg maar mijn ding.

Natuurlijk ben ik niet voor Europese bemoeienis op alle terreinen: de ontwikkelingen in de wereld gaan momenteel razend snel en op een aantal terreinen moet Europa aan de bak om Nederland veilig en welvarend te houden, ook voor onze kinderen.

Ruimte voor ondernemen in Leidschendam-Voorburg, ook voor midden- en kleine bedrijven begint met het stimuleren van innovatie in Europa, het gemakkelijker maken van grensoverschrijdend zakendoen (denk alleen al aan verbetering van financieringsmogelijkheden) en het wegnemen van Europese belemmeringen.

In het Europees Parlement wil ik bereikbaar zijn voor Nederlanders.. en zeker ook voor de Leidschendam-Voorburgers. Ik wil luisteren naar zorgen.. en die samen aanpakken. Wat mij betreft is er dan ook werk aan de winkel!

Wil je al iets aankaarten? Mail, bel of app me op martijn.grevink@gmail.com / 0650244645!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *