VVD Leidschendam-Voorburg presenteert programma: “Gewoon. Doen.”

De gemeente moet veel beter werk maken van wat wij als inwoners willen: afval gewoon weer wekelijks ophalen, parkeren gratis houden, bereikbaarheid verbeteren, lage belastingen en zorgen voor voldoende goede woningen. Daarom is het hoognodig dat de lokale VVD weer mee gaat doen in het gemeentebestuur. Onder de titel ‘Gewoon Doen’ presenteerden de plaatselijke liberalen daarom een verkiezingsprogramma vol verbeterpunten. Lijsttrekker Astrid van Eekelen: ”We wonen hier goed, maar dat moet wel zo blijven. Een prettige woongemeente krijg én behoud je niet vanzelf. Met dit programma geven we als VVD aan waar het heen moet”.

Als voorvechter van een beter afvalbeleid wil de VVD dat kliko’s weer gewoon wekelijks worden opgehaald en containers netjes en op tijd geleegd. Ook staat in het programma dat de windmolen moet verdwijnen. Daarnaast moet de gemeentekas op orde worden gebracht; de laatste tijd wordt er veel meer geld uitgegeven dan verantwoord en daardoor is er flink ingeteerd op de reserves.

Lokale kandidaten
Het verkiezingsprogramma werd officieel aangeboden aan de inwoners van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Astrid van Eekelen: ‘Leidschendam-Voorburg moet een prachtige gemeente blijven waar het prettig wonen is, en waar kan worden gewerkt, gewinkeld en ontspannen. Wij als lokale VVD’ers gaan ons daarvoor inzetten. Ik ben trots op mijn team van kandidaten. We hebben veel kwaliteit verzameld van plaatsgenoten die zich willen inzetten voor onze omgeving. We willen weer in de top tien komen van beste gemeenten. Hier ga ik, samen met deze fantastische ploeg kandidaten, werk van maken. In dit programma staat hoe wij dit gaan doen.’

Stevig programma
In haar programma besteedt de lokale VVD veel aandacht aan bekende punten als ons woongenot, onze veiligheid, de bereikbaarheid, ruimte om te ondernemen en financiële degelijkheid van de gemeente. Het is een stevig programma, vol ambitie voor Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

Het hele programma van de lokale VVD is hier te vinden. Op 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Leidschendam-Voorburg.

Volg Astrid, Ole, Louise, Philip, Gerco en alle andere VVD-kandidaten via facebook en twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *