Uitnodiging: In gesprek met VVD kandidaten en prominenten

Morgen, dinsdag 14 maart, meert de inmiddels welbekende ´Bakkie doen boot´ van Pieter Duisenberg en Dennis Wiersma aan in Leidschendam-Voorburg om in gesprek te gaan met inwoners over de toekomst van Nederland en Leidschendam-Voorburg. Zij gaan met zoveel mogelijk mensen in gesprek. Zij horen graag van u wat er beter kan, maar natuurlijk ook wat er goed gaat in Nederland.

Intussen is de Bakkie doen boot van beide VVD Tweede Kamerkandidaten Pieter Duisenberg en Dennis Wiersma al een week onderweg van Friesland naar onze mooie stad.

Rond 11:00 uur kunt u bij Zuivere Koffie bij de Sluis terecht voor een kopje koffie en een goed gesprek. Naast Duisenberg en Wiersma zijn ook de voorzitter van de VVD-fractie in de Eerste Kamer, Annemarie Jorritsma, en voormalig zwemkampioene en staatssecretaris Erica Terpstra aanwezig. Dus heeft u een zorg die u wilt delen of een vraag over een standpunt van de VVD? Kom vooral langs en ga ook in gesprek.

Na de koffie bezoekt het gezelschap het Damplein, de markt bij Leidsenhage, het ID-college, het Hospice en het Huygenskwartier. We sluiten de dag af om 17.00 uur met een borrel en een goed gesprek in Café Het Torentje in Voorburg. U bent ook hier van harte welkom.

Natuurlijk zijn ook lokale VVD bestuursleden en raadsleden van de partij.

We zien u graag daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *