Minister President Mark Rutte naar Het Torentje

Op woensdag 14 maart is minister-president Mark Rutte (VVD) te gast in onze mooie gemeente. Voor even ruilt hij zijn eigen Torentje aan de Hofvijver in Den Haag in voor Het Torentje in de Franse Kerkstraat in Voorburg. De premier brengt om 17 uur een bezoek aan het Huygenskwartier in Voorburg. In Café Het Torentje gaat hij in gesprek met inwoners en lokale ondernemers.

Grijp die kans!

Astrid van Eekelen, lijsttrekker van de lokale VVD: ‘Geweldig dat onze minister-president naar Leidschendam-Voorburg komt. Dit is voor iedereen de kans om dichtbij en lokaal in gesprek te gaan met de man die ons land al 8 jaar leidt. Ik zeg: grijp die kans, kom gezellig langs!’

Groepsfoto

Helaas is de ruimte binnen in Het Torentje beperkt. Er zal buiten in de Franse Kerkstraat om 17.30u vanaf het dak een groepsfoto gemaakt worden waarbij Mark Rutte met zoveel mogelijk inwoners van Leidschendam-Voorburg op de foto gaat. Komt u ook!?

Prijsuitreiking

Op de achterpagina van Het Krantje van 7 maart staat een VVD woordzoeker. U kunt uw oplossing nog insturen tot zondagavond 11 maart. De winnaar wordt begin volgende week bekend gemaakt. Mark Rutte zal tijdens zijn bezoek aan Café Het Torentje de prijs persoonlijk overhandigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *