Leden lokale VVD stellen unaniem verkiezingsprogramma vast

In een drukbezochte ledenvergadering stelden de leden van het lokale VVD-netwerk het verkiezingsprogramma vast voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het programma brengt in klare taal de plannen van de liberalen voor de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de komende vier jaar. De koers van de lokale VVD is helder en herkenbaar.

Het verkiezingsprogramma heeft de titel ‘Gewoon. Doen.’ en was mede het resultaat van een aantal bijeenkomsten. Zo organiseerde het netwerk een evenement in het Veur-theater waarin inwoners hun visie konden geven op de gemeente. Tijdens de Vlietdagen kreeg de VVD veel ideeën. Ook werd een drukbezocht ondernemersontbijt gehouden. Verder werden groepsgesprekken gehouden met ouderen en een politiek café met jongeren. Diverse verenigingen en instellingen mailden de VVD met hun ideeën. Zodoende is het programma een voortzetting van de lijn van de lokale VVD van de afgelopen jaren, waarin veel werd geluisterd naar de inwoners.

Lijsttrekker Astrid van Eekelen: “Ik ben trots op het resultaat dat er nu ligt. De VVD Leidschendam-Voorburg zat de afgelopen tijd in de oppositie en heeft niet altijd zoveel kunnen betekenen voor de mensen als we hadden gewild. Wij luisteren naar de inwoners. We durven in ons programma dus ook thema’s aan de orde te stellen waar andere partijen anders over denken en waarover in de afgelopen tijd anders is besloten dan wij voor ogen hebben”.
De leden van het lokale netwerk hebben meegepraat tot het allerlaatste moment.

De laatste puntjes op de i worden nu verwerkt. Binnenkort volgt de officiële presentatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *