Einde aan het afvalcircus: VVD loopt mee met optocht Zwabberdam

Afvalcircus? Gewoon weer wekelijks ophalen! Onder dat motto liep de lokale VVD mee in de carnavalsoptocht in Zwabberdam (Leidschendam). Met deze ludieke verrassingsactie vroeg de VVD aandacht voor dé oplossing tegen het falende afvalbeleid in Leidschendam-Voorburg: wekelijks inzamelen! Het thema van de optocht was dit jaar ‘Circus.’ Een grote groep VVD’ers liep met kliko’s, bezems en een levensgrote rat voor een vuilniswagen uit.

Lijsttrekker Astrid van Eekelen genoot van de geweldige sfeer langs de route: ‘Iedereen reageerde ontzettend enthousiast. De speciale kliko-stickers met ‘Ik wil elke week opgehaald worden’ waren niet aan te slepen. We bedanken alle vrijwilligers die deze optocht mogelijk hebben gemaakt. De VVD wenst alle carnavalsvierders de komende dagen heel veel plezier!’

Op 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Leidschendam-Voorburg. Een beter afvalbeleid is één van de belangrijkste thema’s voor de lokale VVD. De VVD stemde in 2015 als enige partij tegen het nieuwe afvalbeleid en verzet zich sindsdien tegen het beleid en alle negatieve gevolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *