Sabrina van den Heuvel

Sabrina van den Heuvel

Fractielid
Telefoonnummer: 06-15486143

Biografie

Personalia
Geboren in 1987 te Den Haag
Studeerde Politicologie in Leiden.
Ik ben werkzaam als strategisch adviseur bij de gemeente Zoetermeer

Biografie
Oorspronkelijk geboren en getogen in Den Haag kom ik dit jaar thuis in Leidschendam-Voorburg! Ook in mijn nieuwe gemeente wil ik mij graag inzetten omdat ik geloof dat het niet alleen de taak is van de overheid om in actie te komen, maar we er vooral gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn om de stad mooier, leefbaarder en veiliger te maken.

Vanuit mijn eigen achtergrond weet ik dat het leven weleens onverwachte wendingen kan nemen. Dat deelname aan of je inzetten in de stad niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Maar door mét mensen – zowel volwassenen als kinderen- te praten, hen te vragen wat zij nodig hebben en vervolgens als gemeente de juiste zorg en ondersteuning te bieden, kunnen zij snel weer op eigen benen staan en meedoen op school, in de wijk en in onze gemeente.

Recent ben ik gestart als strategisch adviseur Regio & Economie bij de gemeente Zoetermeer. Hierin praat ik met Rijk, Provincie maar vooral veel met ondernemers en werkgevers over werkgelegenheid, detailhandel, maar ook over de aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mijn ervaring in het sociale als het fysieke domein maakt dat ik beschik over een brede blik op de uitdagingen die er (gaan) spelen binnen een gemeente.

Staat voor
– Leefbaarheid
– Zorg en welzijn
– Jeugd

Wijken
Damcentrum, ‘t Lien en Rietvink