Hanneke Kadijk-Slot

Hanneke Kadijk-Slot

Algemeen bestuurslid (communicatie & campagne)
Telefoonnummer: 06-12318577

Biografie

Ruim twintig mooie jaren wonen we al in Voorburg-Leidschendam. Een actieve gemeente waar wij als gezin van mogen meegenieten én aan bij mogen dragen. Ik ervaar gezelligheid, het voelt veilig en de voorzieningen zijn prima: goed onderwijs, kwalitatieve zorg, veel ruimte voor sport en (groene) recreatie. Ik voel mij hier thuis, net als in het dorp waar ik opgroeide in het oosten van ons land.

Ik ben een generalist met ruime management- en communicatie ervaring, en werkte bij KPN en bij Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB) aan de Parkweg. Bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan zowel bij NOB als bij SIO (Stichting Internationaal Onderwijs). Ook heb ik vele jaren via oudergeledingen geparticipeerd in activiteiten en beleidsvorming op de scholen van de kinderen.

Momenteel werk ik op de Haagse Hogeschool met als resultaatgebieden Studentenklimaat & Voorzieningen, en ‘Voor-de-Poort’: netwerken met toeleverend onderwijs en studiekeuze activiteiten voor aankomende studenten. Beide in nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag.

Geboren in een liberaal nest is het mijn wens concreet bij te dragen aan de lokale VVD. De Haagse lobby-ervaring voor NOB heeft dit versterkt. Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt mee te doen in de samenleving. Sociaal en economisch, met de primaire keuze en verantwoordelijkheid bij de mensen zelf.

Als bestuurder van de VVD netwerk Leidschendam-Voorburg gaan mijn aandacht en energie vooral uit naar een goede communicatie, en het verbinden van mensen en liberale ideeën.

Geboren in 1965
Getrouwd met Dirk en moeder van Willemijn (22) en Adriaan (20)
Laatste opleiding: Leiderschap en Management van Non-Profit en Publieke Organisaties