Doneren

De afgelopen jaren hebben we veel bereikt. Doordat zo veel mensen in onze partij bereid waren om financieel en op andere manieren de schouders eronder te zetten, konden we ijzersterke campagnes voeren en werden we op alle lagen van het openbaar bestuur de grootste partij.

Onze belofte was om Nederland door de crisis te loodsen, veiliger te maken en om onze economie te moderniseren. We wisten dat hiervoor moeilijke, pijnlijke maatregelen nodig zouden zijn, die ons op korte termijn niet populair zouden maken. Maar we hebben woord gehouden. En na een aantal moeilijke jaren, beginnen we nu steeds meer tekenen van herstel te zien. We zien resultaat.

We hebben altijd geloofd dat de kiezer het uiteindelijk zal belonen dat wij het lange termijn landsbelang boven het korte termijn partijbelang stellen. Dat gaat echter niet vanzelf. We zullen opnieuw, met z’n allen, de schouders eronder moeten zetten. Om in het belangrijke verkiezingsjaar 2014 opnieuw het vertrouwen van Nederland te krijgen zullen we namelijk nog beter dan voorheen moeten vertellen wat we hebben gedaan, wat er nog meer moet gebeuren en waarom. We hebben daarbij ook úw steun nodig, bijvoorbeeld met een bijdrage van 10 euro (of meer). Alvast heel veel dank.

U kunt uw donatie bij uw belastingaangifte als gift opvoeren. Dit maakt uw bijdrage extra fiscaal aantrekkelijk. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.belastingdienst.nl.

De VVD is wettelijk verplicht giften boven de € 4500 op te nemen in het financieel jaarverslag van de VVD. Aan donaties aan de VVD kan geen enkel recht worden ontleend.

Wilt u de VVD afdeling Leidschendam-Voorburg een bedrag doneren? Dan kunt u contact opnemen met onze penningmeester via secretaris@vvd-lv.nl.

Voor meer informatie klikt u hier.